CONSTRUMA 2013 építőipari kiállítás, 2013. április 10-14., Hungexpo

CONSTRUMA 2013Az épületgépészet legnagyobb hazai szakkiállítása 2013-ban is várja a látogatókat. Az idén megrendezésre kerülő építőipari, épületgépészeti kiállításcsokor már öt kiállítást ölel magába: a HUNGAROTHERM (épületgépészet) és a CONSTRUMA (építőipar) megszokott párosa mellett a ...

... RENEO (megújuló energiák), URB:ICON (településfejlesztés), és OTTHONDesign (lakberendezés, design) kiállításokkal kiegészülve.

HUNGAROTHERM

A HUNGAROTHERM nemzetközi fűtés-,szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás minden második évben kapcsolódik a CONSTRUMÁ-hoz. Most 7. alkalommal szervezi a HUNGEXPO. Az új koncepció mentén szervezett kiállítási csokor a HUNGAROTHERM kiállítói és látogatói számára is új lehetőségeket rejt magában: a szakemberek, cégek számára új irányokat, üzleti megoldásokat, a korábbinál szélesebb körű tájékozódási lehetőséget, a nagyközönség számára pedig a teljes körű piaci áttekintést.

HUNGAROTHERM 2013

Az idei HUGAROTHERM a megszokott épületgépészeti termékkörök mellé új témakörökkel is kiegészül: ezúttal a környezetvédelem (elsősorban a vízgazdálkodás) és az energetika témakörei kapnak bemutatkozási lehetőséget. A szakmai konferenciák is kapcsolódnak majd ezekhez a témakörökhöz. Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd azt a konferencia sorozatot, mely az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

  • április 10. – Megújuló energia napja
  • április 11. – Épületvillamossági nap
  • április 11-12. – Épületenergetikai napok

CONSTRUMA 2013 építőipari kiállítás

Időpont

  • szakmai napok: április 10-11.
  • közönségnapok: április 12-13.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
További információk: www.construma.hu, www.hungarotherm.hu