Comfort Budapest Épületgépészeti Szakkiállítás 2012 - Építési Szezonnyitó

Comfort 2012Három nap, két kiállítás az "épület comfort" jegyében. A 2012. évi szezonnyitó új kiállítással, és új konferenciákkal is bővül. A rendezvényen a III. COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás mellett a BURKOLATTECHNIKA 2012 társkiállítás is megtekinthető.

Három nap, hat konferencia

A már megszokott bőséges, kreditpontos konferenciaprogram a már hagyományos Magyar Passzívház Konferencia és a Rockwool Épület-felújítás Tűzvédelem Konferencia mellett magában foglalja a MAPEI Burkolástechnika, a Történeti Épületek és Környezetük Felújítása, az új szempontok alapján összeállított Paneles Épületek Energiahatékony, Értéknövelő Felújítása konferenciákat is, valamint a „Lakás COMFORT - a jövő energiahatékony téglaépületeiben” szakkonferenciát.

A Magyar Építész Kamarai tagok részére a szakkiállítás és a kiállító cégek szakmai bemutatóinak megtekintéséért kreditpont jár. A Magyar Mérnöki Kamaránál az akkreditáció folyamatban van.

Konferencia program 2012

február 15. szerda:

  • Történeti Épületek és Környezetük Felújítása Konferencia
  • „Lakás COMFORT - a jövő energiahatékony téglaépületeiben” Wienerberger szakkonferencia

február 16. csütörtök:

  • V. Magyar Passzívház Konferencia
  • IV. Rockwool Épület-felújítás Tűzvédelmi Konferencia

február 17. péntek:

  • I. Mapei Burkolástechnikai Konferencia
  • Paneles épületek Energiahatékony, Értéknövelő Korszerűsítése Konferencia

Comfort 2012Comfort 2012
 

Comfort 2012 Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás

A várhatóan több ezer szakmai látogató számára a rendezvénycsokor ismét egész napos programokat kínál, ahol a konferenciákon elsajátítható elméleti tudás mellett a standokon olyan részletes termékinformációkhoz juthatnak a résztvevők, melyek a napi tervezési-kivitelezési munkák során nélkülözhetetlenek.

Időpont: 2012. február 15-17. 10.00 -18.00

Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

A belépőjegy egyaránt érvényes a COMFORT és a BURKOLATTECHNIKA 2012 szakkiállításokra. Napi belépő 2.000 Ft, kedvezményes belépő előregisztráció esetén 1.000 Ft.

További információ: www.comfortbudapest.hu